Monday, May 9, 2011

anisyiekin zainudin : i wish.. i wishh , tinggi cket beberapa inci , ,LOL :P .actually bnyak inci ..hee~~but how ??

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen
i wishh ..i wishh .. 

mmg wish sgt sgt ..
tak satu inci pon ,dua pon jadik lah ,
plus ,pkai kasot tinggi 3 inci . ha !elok sgt lah tu (;

bkn saja saja nak tinggi sbnarnya ,,
tapi hati ni mmg kuat sgt cemburunya .adess =='
x dak daya arr .
cemburu gila kat pompuan bawah ni ,,
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

bapak aku pon kata cantekk tapi lagi cantek kalo aku tak pkai . huhu .sentap punya ayat !

abaikan muka pompuan ni ..sebab bapak aku kata aku lagi cantek . huhu,,tapi knapa dya pkay maxi skirt tu tiba tiba napk gojess ??nak jgakk !

pompuan ni btol btol x leh abaikan muka dya , mmg fashionista tapi knapa msti bdan dya perfect tuk segala gala outfit ??knapa aku tidakk ??

bapak aku pon kata maxi skirt ni kawaii ,,adess ==' . bila taun aku bleh pkay ni ?

gojess maria elena plus skirt tu ,, !

ni pompuan mna tah ,,tapi bapak aku cakap tetap cantek dya pkay maxi skirt tu ..aku mb tak akn kalo pkay pon sbb aku..ternyata ..terang lagi bersuluh berspotlight siap ................
pendek !
mmg tak dak daya . kalo makan calciyum sepuloh kotak pon blom tntu nak tinggi tingi mcm pompuan pompuan ni ,

naseb badan ..
the end ~~~

Saturday, May 7, 2011

anisyiekin zainudin ; ouh !SUPER mama is here ;)

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen
ouh , bohong la sangat kalo ikot belog ni tapi tak tawu sapa superwoman aku . *copy ayat someone*
mestila mama aku !tapi pkir pkir balik mestila korang x tawu en ?
mna pernah aku pomot muka mama aku yg santekk kat belog ni kan ?
oke, sebenarnya . muka mama mmg lebih kurg aku tapi aku cantek cket kudd . hiii 

aha !muka mama lebih kurg budak ni lah . tapi mata dibuangkan sbb mata aku lagi cantek .hee . gurau lah mama .*yang heran,knapa mesti pomot muka snrik ??*
oke , sebenarnya aku btol btol sedih .huhu .
ya la . baru taun ni nak wish happy mothers day kat mama  kudd =='
sblom ni mna pernah .
bukan malu,bukan tak rapat ,
tapi ntahla . aku mmg susah nak share something ngn mama aku
walaupun org cakap 
'hey, anak pmpuan mestila ngam ngn mama .'

tapi aku tak .
haishh . aku malu , aku malu ,huu
mentang mentang la nak masuk u da , 
baru hegehh hegess cari tarikh hari ibu bila lah ,apa lah ,,

sbnar benarnya , aku lebih rapat dgn org laen dari mama aku ,
*ouh !btol btol sorry mama . huuhu*
ouh , mama . terlupa lagi . hujung bulan ni bufday mama kan ?
kan tak bleh dah nak beli kek kat mama .selalu mama jer yang beli kat aku.
aku x pernah nak bagi apa apa .

but ada hari ibu aritu . ini cerita lama , aku just wish melalui kad jer,
ntah knapa . aku rasa malu jer nak wish . padahal bukan kna b**** pon . 
itu x pa lagi . nak bagi kad pon malu !nahhhai .
so , aku pon letak la kad tu lam laci harap harap mak aku tgk . 
tapi tah la . rsanya dah kena mkn anai anai kudd .haishh =='


btw , tak nak membebel panjang panjang .just nak cakap 'mama, i love u so much '
mmg paling SUPER lah !
sebab tahan perangai angah yang ntah hapa hapa ni . 
orang laen pon mb tak tahan . walaupon hencik dodd . thats all ;)


notakakicomey:wish,mintak maaf ,give smooches bnyak bnyak dekat mama sblom korang masok u or unless mb menyesal tak sudah .have a nice day u guys !


Wednesday, May 4, 2011

hello . kat sini x dak vdeo lucah oke ??

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 2 kiddies maen-maen
assalammualaikum ^^ .oke .entry kali ni mmg membosankan aku .ouh , mb orang laen yg sekepala ngn aku gak .mmg bohsan . ==' . huhh .
 
mmg bosan trok en ??haishh =='
cerita yg di 'shortcut'kan :
bleh dikatakan la . tiap tiap ari *oke . bkn la tiap tiap ari sgt tp bleh la * :P

ada la hmba Allah 'si A' tnya .
"hey .ada vdeo anwar tu tak ?"
x cukop lagi tu .
hamba Allah 'si B' plak .
"hey , video anwar tu bleh tgok kat utube tak ?"
x cukop lagi tu !
hamba berbagai hamba plak . 
"hey , vdeo tu ada donlod x ?"

smpay naek bengang kpala otak aku . 
"hey , aku bkn minah blue la nk layan suma suma tu !"
dan 1 lagi "ada aku kesah suma suma tu ??!"
hey .tolonglah . 

berenti jap k ?mak nak bernyawa jap huu. .*haishh . ni nkan sign parking ka ?haha . clap . clap .clap *

aku malas gila maen maen ngn politik bagaii ni . 
bohsan bohsan bohsan .....ntah perkataan apa lagi nk ganti ngn bohsan yg teramat tu .
bkan apa . setiap kali org tnya bleh tgk kat utube x .
sentap aty mak nak !
mak pkay broadband jer !!
bkan streamyx bagai ..==' 

bband je kaw ..=='
lambat gila siput vavi  .
mak nak tgok maharajalawak pon x bleh ..aww ! ,
ni kan plak nak tgok pak nuar . huhu .
    

aku pon tak nak lah sentap menyentap malm malam cenggini . x feel //
nak tido lagi bagos dari layan bnda alah ni . haishh . 
terkangkang terbongkang ..aku kah ??
dah la siput . vavi plak tu !
esok nak bawak keta . haishh . gian stereng nii !
doakan aku pass test 13/5 ni !
bye peeps ;)


haissh . x leh tido ni . mak tengat kat pak . huhu

 notabadan :ulang sekali lagi !tak berminat dgn bnda bnda alah ni oke ??


Saturday, April 30, 2011

entri paling pantas dan malas !bla bla bla . ouh lupa !entry kali ni sal kelah oke ?

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen
assalammualaikum ^^ . aku addict ngn tenet !biasa kah ?normal kah ?huuu .*addict smpay jdik mata panda .trok en ?* . tp x per lah . malam ni aku tetap nk post bagaii . memandngkan kawan ku yg laen dah post entry lu pasal piknik ritu . so tangan aku yg memang sejak azali comel ni dah jadik gatal gatal . bkn scabbish oke . nk jgak post entry mcm org laen disebabkan agak lama lah jgak aku x update blog aku yg berhabuk ni . .malas plus x der cita hebakk bagaii mcm org laen !

oke . ehem ehem . bismillah . aritu mmg beshh bagaii !apa yg bes sgt en ?bes jmpak member la . ! kelah kelah tepi sungai dlm pondok yg mna haritu ujan agak lebakk air sungaii yang mmg amat sgt terpaling keruh di daerah baling setakat itu . *kalau orang minum pon x kan pasan tu air sungai ker air teh ais . *.*......*oke ,FULLSTOP .

ouh no !x clear . tp x perlah . muka aku x santek . so dimaafkan.hii ;)hujan2 pon bleh pose lg . haishh

mmg bes . lalalala~~~

smpay rumah deja tip mmg agak awal rasanya memandangkan dea pon blom bgun tido . mmg sgt sgt kurang asam !org laen punya la xcited tmbah tmbah aku *mcm nk melompat lompat xcited tu ..ahak !*kurang lagi keasaman kerna menunggu deja mozz lam sejam lebihh ott .totet totet totet . so dshortcutkan cerita . mulalah chaos chaos kat dapur . sememangnya aritu rasa aku lah , suma orang nk tunjuk hebakk sgt masak kuetiow tomyam . padahal nk testing pon dah dekat sepuloh kali hirup .

bau sedap en ?aku la yang potong sayur banyakk tu
 
dan apabila di totet totet totet lagi . maka dengan sng hatinya berangkat lah ke sekian sekian tmpat .makan makan mkan bla bla bla tgk sungai jer tapi x mandi bla bla bla air keruh sgt bla bla bla balik !sblom balik shopg shopg dulu . hihi wajib shopg taw . nma pon pompuan .. kalo x shopg org kata ni msti laki laki en ?hii. okelah . disebabkan tgn yg gatal dah x gatal kerna disapu obat ,so mata dah jadik mcmni ==' ngntokk sgt ott . bye *big smooches *

Thursday, April 28, 2011

berita hari ini .SIARAN LANGSUNG .

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen
okay . disebabkan hari ini aku yang jadik chef  . so. .

terpaksalah aku menunjukkan kehebatan aku . sbnarnya aku x nak . 

tp . nk buat mcmna . dah org suroh . npk sgt aku ni mmg HEBAT .!

sorii . aku mmg suka puji diri snrik .HEGESS cket cket jew .tp DODI ckp mmg aku  HEGESS bnyakk !

and this is what the rock is cooking =='




naper ?nampak sedap ?ni akak google la yg buat . ;D
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
=='

pelik ..
tp benar sebenar benarnya ..
knapa semua ikan ??
hahaha .

kan dah ckap .
aku OBSES dgn ikan  !
so . muka pon dah lebih kurg tolak tmbah mcm ikan masin en ?




notakakiuntukyanggatalkaki:makan ikan buat muka jadik santekk !


Tuesday, April 26, 2011

UTP day ;)

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen
25 april :noneng noneng noneng smpailah kat seri iskandar . first tyme nk carik UTP mmg puehh jgaklah "hello abah !x rasa nk bli GPS ker ?"*hishh . pompuan ni mmg demandd melampau *

okay . bila dah smpay tu mmg la sgt . mmg la sgt  ...mmg la sgt teruja !*mata ke atas,tgn di dada u* cantik bkn kemaen . ngn tasik nya ,bgunannya , mcm2 lah . n bila tgk library mmg ternganga besaw2 lah mulot ni . siap ada lif kaw . .

tp satu je yg spoil . bila tgahari cket , mmgla . mmg la . mmg la teramat2 panas . aku x tawu sma ada pnas cuaca atao panas dosa aq . hihi . *sedarpon diri bnyak dosa* . then .bla . bla . bla . bla ..*hee .maleh nk nulihnyew * kna la queue . mak aii !pnjang gila vavi . aku engat sorg dua ja dtg . tp ntah knapa , ,jdik beribu ribu ribu plak . .haishh . tgu lagi !

dah abes register pa bala,then pgi la masok chancellor hall . ooamjayy ! giler cantek mak kau . aq lmbat masok cket sbb terblkg st soaku terpksa la dudok kat tgkat ats skali . nk hbaq gayat tu x taw nk hbaq la mcmna . mmg ngerii ..huu .

lpas jer, abeh merapu meraban *ape tah org tu ckp . aku mmg x fokus .haishh ,masalh2* then ada sis tu bawak kitaorg then separated into many group . mmg bnyak gila lah org . tp yg bes , teammate aku suma mmg sporting . tmbah-tambah la ravi tu . ska kata gigi aku santek . *hee .blushing mka aq yg itam ni =='* . .bla bla bla lagi . then smpay la turn aku masok bilik tuk di intibiu . nerbes tu jgn ckp la . rasa nk terkencing lam suor tyme2 tu jgak . !tp apakn daya . than jer . hii .tnya punya tnya punya tnya,aq pon kluor la dgn lutut yg hampir tercabut . *eksen lebih pompuan ni* . ada ka patot dya gelak kat aq . mmg lecture psycho la dyaorg ni . haishh . masalah2 . .

abes jer aku kna,then kitaorg pon patah la balik masok bilik tibiu . huu . x dan nk ken**** . group dscussion plak . tp yg part ni mmg best lah sgt sbb suma nya sportg2 n tlg covered aku yg mmg teramat tidak kemengertian di dalam kespeaking-an english . coihh , 

abes2 intibiu , kawan yg baru ja aq jmpak x dan sesaat ni , dah tukar2 fesbuk . *no fon x maen okay ?* sempat jgak bye-bye . .cium haluih-haluih kat pipi un . hee . 

dlm tercongok mcm org hilg anak kat luar masjid , sempat la jgak snap sana snap sini , almaklumlah . nama pon minah jakun . mna pnah tgk bgunan besaw2 ni . nah !








an aku dah ckp . cntek sgt kan ?tp jgn la smpay melopong mulot2 tu . lalat masok kang . kuakua . okay lah . jari yg kontot lgi comel ni sudahla rasa nk trcabot gara-gara stereng keta sgtlah keras . so , byebye . nk tido . zzzzzzzzzz




Sunday, April 17, 2011

APRIL plus JULY =JULAP ??hee~~

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen



  April [ini saya yar ]:P
   
------------------------
- Individu yang amat sukar untuk jatuh cinta dan amat memilih pasangan.
- Selalu memendam perasaan terhadap individu yang dicintai.
- sukar dan malu dalam meluahkan isi hati. [eh. .eh..x lah..dgar ni..sayang ketatketat lah kat dodd*sambil mnjerit okay ?malu lg tara tu ?*]
- Sentiasa ingin diberi perhatian.
- Amat cemburu dalam perhubungan.
- Kesetiaan teguh terhadap pasangannya.
- Emosi cepat terusik dan mudah terluka.
- Sentiasa menjaga hati pasangan dan pandai memujuk.
- Romantik dan terlalu romantik [disebabkan cik dodd x ter'lalu romantik'..so bt apa nk ter'gedik' melebih2 plak en ?*biar GENGSTER tp lam aty maw ada taman arr..*
- Sukar melupakan pasangan walaupun dilukai.
- Sukar berlaku curang dan amat menyayangi pasangan.
- Kebanyakan orang yang lahir dalam bulan ini boleh dianggap 'hamba cinta'seperti Laila, Juliet, Siti Zulaikha .
- Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 4,11,2,7[okay..bln ni sprti amat2 lah sesuai. .kan cik dod?]
- Kebanyakan bangsa India yang lahir dalam bulan ini.(Patutle Org Hindustan jiwang giler!!!). 
 [tolonglah. .mntang2 aq ni gelap cket drpada biasa ..nk cakap aq india la tu ..MALAY ORI !]

Julai [ini cikk dodd]:)

--------------------------
- Amat suka didampingi pasangan. . .
- Sukar dimengerti oleh pasangan.
- Sentiasa menjaga maruah diri, pasangan dan perhubungan.
- Amat mudah dipujuk dan berterus terang.
- Amat menghargai kesetiaan pasangan.
- Mengambil berat dan mengasihi pasangan
- Berkebolehan untuk meluahkan isi hati terhadap individu yang dicintai,
- Mudah terluka dan lambat untuk pulih. [alah..buat ayat x bleh blah cket. .cayaq sat ja. .]
- Suka merajuk dan dipujuk.
- Setia terhadap pasangan.
- Suka mendengar dan tidak suka membantah. [menyakat mb ?nyampahh. .!*tp totap suka kaw*]
- Cemburu terhadap pasangan.
- Suka menilai dan menjaga perhubungan.
- Pasangan Ideal : Lahir bulan 4,6,7[okay cik dodd..istrimu lahir bln 4 k?ada pham ?bkn watip or saper2 tp ANISYIEKIN ..:)]




APRIL is a foolish damn thing. .
APRIL got a memory in it..
APRIL what a freaky spooky name. .
APRIL was splashing lots of luv when it meets JULY. .

Saturday, April 16, 2011

sy x tawu nk update entry pa..

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen
sbb bluurr+blank;D

Saturday, March 26, 2011

aq dah OK!ok aq TIPU. .

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 3 kiddies maen-maen
salam. .

ok. .result dah kluar dan aq dapat stret A!gumbiranya. .![OK!tu suma angan2 yg dah musnah. .]
frankly speaking. .
aq x dapat result yg mendpt 'KEPUJIAN TERTINGGI' dari mak bapak aq. .
just 'MEMUASKAN' ok??!
aq pon x sgka aq dapat cket mcmni. .OK. .aq TIPU!mang aq dah xpect dr awal lg nk dpat bnyak ni. .
OK..bukannya aq x bersyukur OK?
aq bersyukur sgt2 sbb suma credit dan it's OK. .
tp tu lar. .susah nk kata. .mebi salah aq. .atau pon mb bukan rezeki aq tyme espiem. .urmm. .

tp yg pling3 aq herannya. .result +math!!
terkejut gila bapak bila dpat tawu aq dapat C+. .

bukan senang WO!'KEPUJIAN ATAS' tu. .. .
selalu G memanjang. .HAHA!


OK!suka suka jgak. .tp tu suma x lg membuatkan aty aq berasa sunggoh 'OK'. .
ntah. .mebi rezeki aq kat tempat len. .
pyah nk cakap aihh. .poning den. .

BTW. .aq nk CONGRATSkan kawan2 aq yg dah sukses dlm spm. .
aq bgga jdik a part of batch 11 SMKAB OK??
yg pling aq bgga, ,bila skolah kiter masok radio tu!wuwuwuwu~~[SMKA terbaek wokk!]
OK. .walaupun aq jes menyumbangkan 0.000001% ok??
better drpada x sumbang lgsg en?


pssst. .actually. .benci btol tgok org yg stret A. .HAHA!jgn marah. .luahan hati kecil jee. .~~~


OK!budak x panday dah mula merapu meraban. .
 dah x pnday tu,x pandayla jgak!nk binci kat org pasepa. .??!
OK. .sekarang aq nk kata kat aq snrik. .
"ANISYIKIN. .PADAN MUKA!"

HAHA!
OK LAH!malas nk pkir, ,yg pasti. .hati aq ttp x OK. .!

wateva!

OK!kalo aq sedih tahap sgt. .mb muka aq jdik mcm ni. .tp aq x nak!sbb burok sgt OK?so. .
utk elakkannya. .jom try this!



OK. .tuk kwn2 yg rasa dri dya senaseb ngn aq, ,bcalah ayat ni, , 
insyaallah mghilangkan hati yg tgh dlm kesedihan. .=)
JOM BERAMAL!

Surah Penghibur hati yang kesedihan…


SURAH AL-KHAUSAR
Surah ini paling pendek, hanya mengandungi 3 ayat & diturunkan di Makkah dan bermaksud sungai di syurga. Kolam sungai ini diperbuat daripada batu permata nan indah dan cantik. Rasanya lebih manis daripada madu, warnanya pula lebih putih daripada susu dan lebih wangi daripada kasturi.
Surah ini disifatkan sebagai surah penghibur hati Nabi Muhammad s.a.w. kerana diturunkan ketika baginda bersedih atas kematian 2 orang yang dikasihi iaitu anak lelakinya Ibrahim dan bapa saudaranya Abu Talib.
P/S ~ Bacalah surah ini sekerap yg mungkin bila bersedih.. InsyaAllah kesedihan yg dialami akan hilang… mari beramal… :)


Monday, March 21, 2011

carta berat badan & ketinggian yg ideal. .

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen
Carta Berat Badan & Ketinggian Yang Ideal
Lelaki
Wanita
158 cm 51-64 kg
150 cm 44-55 kg
160 cm 52-66 kg
153 cm 45-57 kg
163 cm 54-69 kg
155 cm 47-59 kg
165 cm 55-70 kg
158 cm 48-61 kg
168 cm 57-71 kg
160 cm 49-63 kg
170 cm 59-73 kg
163 cm 50-64 kg
173 cm 61-75 kg
165 cm 52-66 kg
175 cm 63-77 kg
168 cm 53-67 kg
178 cm 64-79 kg
170 cm 55-70 kg
180 cm 66-81 kg
173 cm 57-73 kg
183 cm 68-84 kg
175 cm 59-75 kg
185 cm 70-86 kg
178 cm 61-77 kg
188 cm 72-88 kg
180 cm 63-79 kg
THE BODY MASS INDEX (BMI)
Index Berat Badan
(Merupakan kaedah untuk mengenalpasti  berat badan yang sihat)
BMI Formula BMI( kg/m² ) = berat dalam kilogram / tinggi dalam meter²
Contoh : Berat badan 50 kg dengan tinggi badan 160 cm = 50 kg /(1.6 X 1.6) = 19.53 BMI
Nilai BMI
Status
<18.5
Underweight
18.5 - 22.9
Normal
23 - 25.9
Overweight
26
Obesiti
Jika anda tidak memenuhi standard yang tertera diatas, janganlah bersusah hati, berfikirlah secara positif dan perkuatkan keinginan anda untuk menjadi lebih tinggi. Anda telah pun menemui kaedah  semulajadi, berkesan, selamat & murah bagi masalah ketinggian anda.

inginkan kuku cantik berkilaw2?check this out!

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen
 Kuku yang cantik berkilat ni lebih sinonim jika dihubungkaitkan dengan wanita. Itu dulu kot. Sekarang ni, ramai lelaki yang turut mementingkan penampilan terutamanya kecantikan dan kebersihan kuku. Siap buat rawatan manicure dan pedicure lagi tuh. Selain cantik, kuku yang bersih secara tak langsung menggambarkan tahap kebersihan seseorang gak.

ok. .sbnarnya nk buat pedicure bleh jer buat kat umah. .x perlu susah2. .masa pon lbih jimat. .kan?x perlu nk buat rawatan kat spa. .




 
then,mari kita tgk petua nk mencantikkan kuku anda yaww! 

1] Pertama sekali, anda sediakan dulu belimbing buluh. Kat tempat saya ni orang panggil belimbing asam. Rupanya macam kat bawah ni.


Belimbing buluh - Wikipedia

[2] Kemudiannya, gosokkan belimbing buluh ni ke kuku anda.

[3] Lepas dah gosok tu, cucilah tangan anda dengan air sabun dan keringkannya.

[4] Amalkan petua ni setiap hari sehingga menampakkan hasil. Setelah berhasil kelak, mungkin anda boleh buat 1-2 kali seminggu.

petua ni mb pyah cket. .sbb pyah dah nk crik pokok ni. .especially kat bandar2. .
so. .anda bleh cuba guna bwg putih atau ubat gigi kat kuku anda. .
caranya x susah. .tonyoh2 ja kat kuku tu. .
then, ,sudah cantek lah!walaah!
p/s:amalkan selalu. .insyaAllah. .

SELAMAT MENCUBA YARR!. .:)

cara pemakaian selendang dgn betul. .:)

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen
assalammualaikum. .
within 22 hours. .result spm akn muncul tiba!
jeng. .jeng. .jeng. .
nervous plus ketaq2 . .ok. .TIPU!
actually. .aq x dak prasaan lgsg bt masa skunk. .
org yg laen yg  lebih ketaqnya dari aq. .aq? 
relex wa milex jewp. .haha. .
"hey. .budak!kalo ko pnday thap gila babun takpa la jgak nak rilex milex!"
tp. .aq x kesah pon suma tu. .ok. .FULLSTOP!

entry post aq rini
bukan nk merapu meraban. .
tp nk tunjuk cket cara how to wear selendang properly. .
ok?bleh trima?kalo x. .sila jgn menyibok d belog saia . .

CARA MUDAH UNTUK MEMAKAI SELENDANG


1. Pakai secara pendek di sebelah kiri + panjang di sebelah kanan (atau ikut keselesaan kowang). Yg aku tunjuk ni pendek sebelah kiri. Pinkan di dagu.
Tarik yg pendek ke bahu kanan + pin.

2. Tarik selendang sebelah kanan (panjang) meliliti kepala hingga ke sebelah kiri/blakang.

3. Sesudah ditarik, ikut keselesaan kowang untuk pin / ketipkan dengan clip. (dlm gambar di atas aku gunakan hairclip yg panjang dan aku klipkan di tepi telinga.

4. Boleh juga lilit mengikut kretiviti kowang sendiri. Selendang jugak boleh dipakai begitu sahaja atau sekali dengan tudung Ekin.


 

DEMAM result SPM d fesBUK. .nice:)

diconteng by *tenyeh sini kalo nk tawu :) 0 kiddies maen-maen
assalammualaikum. .

tajuk kat ats mang x logik lgsg . .!
aq x npk lgsg apa yg nice nya bila nk mek result. .
kecualilah kalo mmg org yg nk mek result tu superb duperb punya IQ. .
yg pasti. .bkn AQ ,. .:(

nah. .kat bwah ni ada sdikit bukti yg menunjukkan sesape saja yg berumor 18 taon yg akn mengambil result SPM  pda esok lusa berasa cuak semacam*~*
mcm org minum cuka daa muka tu. .[tuan yg menulih. .]hihi. .

DUP . DAP . DUP . DAP ...
Yesterday at 12:09pm · ·
x leh tunjuk bnyak2. .kang terkn*ing lam suor. .
harap kejayaan milik suma. .especially aq yg x brapa nk pnday ni. .
ameen~~~~<3